Totes les àrees
Tots els cursos
Diploma en Direcció Cinematogràfica

3 anys

·

Màster en Direcció Cinematogràfica i Posada a Escena

15 mesos

·

Curs d'Iniciació a la Direcció Cinematogràfica

1 any

·

Tots els cursos
Diploma en Direcció de Fotografia

2 anys

·

Màster en Direcció de Fotografia

1 any

·

Curs de Direcció de Fotografia

1 any

·

Curs Avançat de Direcció de Fotografia

1 any

·

Curs de Correcció de Color amb Davinci Resolve

1 any

·

Tots els cursos
Màster en Documental

1 any

·

Tots els cursos
Màster en Muntatge

1 any

·

Tots els cursos
Màster en Disseny de So Cinematogràfic

1 any

·

Tots els cursos
Curs d'Iniciació al guió

1 any

·

Postgrau de Guió per a Cinema i Tv

1 any

·

Tots els cursos
Curs d'Interpretació: Modern Method Acting

1 any

·

Tots els cursos
Curs de Correcció de Color amb Davinci Resolve

1 any

·

Totes les àrees
Tots els cursos
Diploma en Animació

3 anys

·

Tots els cursos
Màster en Animació 2D

18 mesos

·

Curs de Blender per a Animació 2D & 3D

1 any

·

Curs d'Iniciació a l'Animació 2D

1 any

·

Tots els cursos
Màster en Storyboard

1 any

·

Tots els cursos
Màster en Animació Stop-motion

18 mesos

·

Curs d´iniciació a l'animació Stop-motion

1 any

·

Tots els cursos
Màster en Concept Art i Disseny de personatges

1 any

·

Tots els cursos
Curs d'Iniciació a l'Animació 3D

1 any

·

Màster en Animació 3D

18 mesos

·

Curs Intensiu d'Animació 3D amb Autodesk Maya

90 dies

·

Curs de Blender per a Animació 2D & 3D

1 any

·

Tots els cursos
Màster en VFX

1 any

·

Tots els cursos
Genealogies d'un cinema en femení

20h

·

Curs en Direcció de Cinema. Per a menors entre 14 i 17 anys

36h

·

Curs d'estiu: Concept Art per a menors entre 15 i 17 anys

20h

·

Curs d'estiu: Animació Stop motion per a menors entre 15 i 17 anys

20h

·

Curs d'estiu: Animació 3D per a menors entre 15 i 17 anys

40h

·

Curs d'estiu: Animació 2D per a menors entre 15 i 17 anys

60h

·

Centro asociado a
ECIB. Escola de cinema de Barcelona. Copyright © Tots els drets reservats.

Màster en Animació 2D

18 mesos
·
Presencial
Forma animadors i realitzadors capacitats per treballar en qualsevol àrea vinculada als dibuixos animats. El màster persegueix que l'alumne tingui prou autonomia per crear els seus propis projectes, resoldre totes les dificultats tècniques que apareguin en un projecte de 2D i enfortir les seves aptituds en pro del descobriment de la seva mirada personal com a animador.

Màster en Animació 2D

10% de Descompte abans del 30.04.24

Dades bàsiques

Durada
18 mesos
Crèdits
60 ECTS
Calendari
16 octubre de 2023 al 20 de juny 2024
Horari
De dilluns a dijous · 16:00 a 20:00
Idioma
Castellà
Admissió
Postulació prèvia
Titulació
Màster en Animació 2D per UVic - Universitat de Vic | Universitat Central de Catalunya
Màster en Animació 2D per ECIB - Escola de Cinema de Barcelona

Presentació

L’objectiu del màster és formar animadors i realitzadors capacitats per treballar a qualsevol àrea vinculada als dibuixos animats. El màster persegueix que l’alumne tingui prou autonomia per crear els seus propis projectes, resoldre totes les dificultats tècniques que apareguin en un projecte de 2D i enfortir les seves aptituds en pro del descobriment de la seva mirada personal com a animador de dibuixos animats.

Immersió en un ambient cinematogràfic únic

El cinema de ficció, d’animació i documental completen la variada oferta de màsters i diplomes d’ECIB, fet que facilita l’aparició de sinergies que donen com a resultat més qualitat dels projectes finals. Així, no és estrany que els alumnes d’animació participin en el disseny de crèdits o la integració d’elements 3D en projectes de ficció; o que els alumnes de Direcció col·laborin al guió i realització dels curtmetratges de 2D, 3D o stop-motion.

A qui va dirigit?

Dirigit a estudiants nacionals i internacionals amb formació prèvia al món de l’animació en 2D i que vulguin aprofundir en el maneig de les tècniques de realització i producció d’aquesta especialitat. Així mateix, també està adreçat a alumnes del curs d’iniciació a l’animació 2D.

Què ens diferencia?

1. Una Cintiq Wacom 22″ per alumne

Perfecciona els teus coneixements d'animació 2D i il·lustració digital amb l'ús individual de la tauleta gràfica Cintiq wacom 22”. Practica en espais amplis amb taules de llum i adaptats per gravar les teves pròpies referències dactuació. Domina el traç amb sessions de dibuix d'anatomia humana amb models reals

2. Un programa dedicat íntegrament a l'animació 2D

Aquest màster requereix fer eines i coneixements impossibles d'assimilar si es comparteixen amb altres especialitats de l'animació. Al llarg del programa aprendràs en profunditat les tècniques específiques per convertir-te en un expert animador 2D.

3. Converteix-te en ALUMNI d'èxit

Perquè el dibuix animat continua sent una tècnica molt demanda avui dia, converteix-te en un artista 2D de primer nivell. Segueix els passos dels nostres alumni, que un cop acabat el màster han aconseguit treballar en sèries, pel·lícules i videojocs espectaculars. Films com “Psiconautas”, “Chico y Rita”, “Apollo 10 1/2: a space age adventure” o “They shot the piano player” van comptar amb la participació dels nostres exalumnes

4. Un màster amb els millors professionals de l'animació

A més a més de comptar amb un quadre docent de professionals en actiu, el màster ofereix cada any seminaris i masterclasses amb figures rellevants de la indústria de l'animació. Lee Unkrich (Coco, Toy story,) Sebastien Laudenbach (La chica sin manos), Manolo Galiana (Buñuel en el laberinto de las tortugas), George Schwizgebel (El hombre sin sombra), són només alguns dels molts animadors de renom que han impartit classes al nostre alumnat.

5. Curtmetratges premiats a tot el món

Som l'escola d'animació de Catalunya amb més produccions d'animació, premis i seleccions a festivals per any. Com a mostra, “Good night Mr Ted” (Treball final del màster d'animació 2D 2019-2020) va guanyar el premi del públic de Futur talent del festival Animac 21, una secció on només participen produccions de les millors escoles d'animació del món .

6. Pràctiques en empreses

ECIB ha subscrit diversos convenis de pràctiques amb empreses i estudis d'animació de l'àmbit de la publicitat, cinema i videojocs. Per a la postulació, s'avaluarà el nivell adquirit per l'alumne durant el màster, així com la seva aptitud per al treball en equip. Les incorporacions de lalumnat a les empreses estan subjectes a la capacitat mostrada durant el màster ia la disponibilitat laboral existent.

7. L'animació és cinema

Ja des de l'aparició de Melies, l'animació és cinema. Per això, només a l'entorn d'una escola cinematogràfica podràs aconseguir l'excel·lència com a animador. Aprofita els diferents departaments cinematogràfics que ofereix ECIB (narrativa cinematogràfica, guió, fotografia, postproducció, VFX) per potenciar els treballs al màxim nivell.

8. Crea el teu “Reel” d'animació

Crea la teva carta visual de presentació a la indústria mentre fas el màster. Supervisat per professorat professional en actiu, aquest resum de treballs realitzats durant l'any mostraran el millor de les teves capacitats com a animador 2D.

9. Titulació Universitat de VIC

Amb la superació del màster, s'atorga una doble titulació acadèmica; document certificat d'ECIB i titulació de la Universitat de VIC-Universitat Central de Catalunya.

Programa

Animació 2D (12 ECTS)

Animació Digital (6 ECTS)

Dibuix (desenvolupament visual) (6 ECTS)

Concept Art (6 ECTS)

Storyboard (6 ECTS)

Guió (6 ECTS)

Producció (6 ECTS)

Post Producció (3 ECTS)

Projecte Final (9 ECTS)

Professorat

Masterclasses

La mirada de l'ECIB s'estén més enllà de les nostres parets. Creiem que lintercanvi didees, filosofia i formes de treballar amb professionals de la indústria enriqueix la formació dels nostres alumnes. Mostra d'aquest afany per ampliar els nostres programes formatius, l'ECIB organitza periòdicament diverses activitats que compten amb la presència de reconeguts professionals de l'animació.

Georges Schwizgebel

L’animador i realitzador suís Georges Schwizgebel va impartir el 8 de març passat una estupenda masterclass on ens va mostrar l’elaborat procés de creació de les seves peces més rellevants com ‘Le Jeu’ ‘La jeune fille et les nuages’ ‘Zig Zag’ entre d’altres. Vam veure com des dels primers esbossos fins a l’acabat final, sorgien animacions 2d cada cop més complexes i enrevessades, basades en una gran importància rítmica de les peces musicals.

Khris Cembe

Director d’animació al llargmetratge “Unicorn Wars” i membre de l’Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques d’Espanya, va iniciar la seva carrera a la sèrie «Cálico Electrónico». Posteriorment va fundar Postoma Studio i amb el seu curtmetratge Birdboy va guanyar el premi Goya 2012.

Director d’animació a «Psiconautas: Los niños olvidados» y «Decorado», tots dos llorejats internacionalment. Amb el curtmetratge Homeless Home, va guanyar el premi del Jurat al Festival d’Annecy 2020, sent el primer curtmetratge espanyol a aconseguir-ho.

Khris va impartir un seminari d’animació, storyboard i disseny de personatges als nostres alumnes de Màster en Animació 2D.

Sebastien Laudenbach

L’animador francès va orientar la seva classe a explicar el procés de producció de la seva aclamada pel·lícula d’animació 2D, La jeune fille sans mains (2016), menció especial del jurat al Festival Internacional d’Annecy 2017.

Manolo Galiana

Manolo Galiana, un dels directors d’animació de dibuixos animats més importants d’Espanya, va impartir una masterclass a Ecib repassant els seus 40 anys de trajectòria professional, entre els quals destaquen pel·lícules de la talla de “Chico y Rita” (2010), Anastasia ( 1997), Titan (2000) i Spirit (2002).

Carlos Grangel

Carlos Grangel va oferir a classe magistral com és el procés de creació de personatges en diversos llargmetratges d’animació en què ha participat com “La nóvia cadáver”, “Madagascar” o “El príncipe de Egipto”.

Curtmetratges

amor.com

Animal resources

Corre Patxi corre

Caballos de tiza

La cucharada

Kiss me

Dot

Goodnight Mr Ted

Altres cursos relacionats